Пречиствател за въздух Mitsubishi Electric MA-E100R-E

Модел MA-E100R-E
Наличност: в наличност
2 050,00 лв.

Пречиствател за въздух Mitsubishi Electric MA-E100R-E  комбинира успешно съчетавайки висока ефективност с много ниски нива на шум при включване на всички режими на работа. Пречистеният въздух за здравословна среда както на живот така и на работа  става все по важен и MA-E100R-E бива препоръчван от нас за създаване на най-високо ниво на комфорт. Особено подходящ бива уредът за професионални помещения ( заведения, лекарски кабинети, класни стаи и бизнес офиси) поради увеличеният си капацитет за чистене на въздух и допъплнителни филтри за неутрализиране на вируси.  Именно чрез отстраняване на  неприятни миризми и замърсители въздухопречиствателят на  Mitsubishi Electric MA-E100R-E бива уместен за хора, страдащи от алергии, астма и други остри респираторни заболявания.

Допълнително уредът подсигурява отрикването на прах чрез високоефективен сензор PM2.5 който чрез високоефективен сензор за прах съчетан с перфектен контрол на обема на въздуха биват локализирани и премахнати частици с размер от 0,5 μm.

За мигновеното почистване на въздуха се грижи мощната  скорост на подаване на чист въздух от 612m3/h който гарантира успешното почистване на въздуха, като за целта корпусът на MA-E100R-E  може да се завърти до 90° и по този начин успешно засяга всички зони на посочените помещения на употреба.

Гаранция за висококачествената изработка на  MA-E100R-E   е и предният панел който е изцяло направен от висококачествена стомана съчетана със съвременен дизайн.

Потребителят на MA-E100R-E чрез i-See сензорът наблюдава и локализира всички хора в помещенията като за тази цел i-See сензорът разпределя желатана зона на мрежа с 752 полета (8 вертикални х 94 хоризонтални). При всяко засичане на човек, въздушният поток  към него бива прецизно контролиран. След всяко пускане на уреда и започване чрез старотивя бутон работата на сензора извършва 150° анализира детайлите на стаята и посредством движение и телесна температура локализира хората.


Mitsubishi Electric MA-E100R-E гарантира най-ефектнивна филтрация чрез:

1) Миещ се Филтър с активен въглен, който ароматизира и пречиства въздуха  като неутрализира до  99%  формалдехид, амоняк, бензен и летливи органични съединения(VOC);

2) Високо ефективен HEPA филтър, който се справя с до 99% от малките часитици във въздуха като е особено ефективен срещу  бактерии, прах, алергени и вируси;

3) С големите частици във въздуха се бори успешно специалният предфилтър;


Произход: Япония

Въздухопречистватели
Тип: Пречиствател на въздух
Подходящ за помещения до 75 м2
Функция за овлажняване на въздуха:
Нивa на шум (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 55 / 39 / 29 / 22 dB
Размери: 800 x 320 x 270 В x Ш x Д (мм)
Тегло: 13.4 кг
Захранване (Фаза/Честота/Напрежение): 1~/50/220-240 Hz/V
Гаранция: 24 месеца

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ