Мултисплит системи Toshiba

Клима М – мултисплит системи Toshiba на супер цени и на изплащане

Търсите мултисплит система Toshiba? Посетете магазина ни за климатици в Пловдив и изберете най-подходящата за вас мултисплит система Toshiba още сега! При нас ще намерите всички модели мултисплит системи Toshiba – при това на изключително достъпни цени и с възможност за покупка на изплащане.

Мултисплит системите Toshiba са отлично решение за климатизация на сгради, при които пространството за монтаж на външни агрегати е ограничено или дизайнът на сградата не го позволява. При мултисплит системите Toshiba едно външно тяло може да работи (да се комбинира) с до 5 вътрешни тела, като видът, мощността, дизайнът и функциите на всяко вътрешно тяло могат да бъдат различни, така че да съответстват максимално на интериора и нуждите на съответното помещение. Гамата от вътрешни тела при мултисплит системите Toshiba включва модели от стенен тип (серии Yukai, Shorai Edge, New Shorai Edge, Haori и Super Daisekai 9), подов, касетъчен и канален тип.

Друго важно предимство на мултисплит системите Toshiba е, че при тях всяко вътрешно тяло може да се управлява напълно самостоятелно. Това означава, че за всяко помещение (за всяко вътрешно тяло) можете да зададете различна температура, различна сила на вентилатора и различна посока на клапите. Можете също така да активирате различни автоматични режими на работа или дори да изключите вътрешното тяло, ако съответното помещение е необитаемо и няма нужда от климатизация.

Защо да закупите вашата мултисплит система Toshiba от нас? Защото при нас ще получите безплатна консултация със специалист, оглед на място, бърза доставка, професионален монтаж, редовна профилактика, както и гаранционен и извънгаранционен сервиз за вашата мултисплит система.

Не губете повече време! Поръчайте вашата мултисплит система Toshiba от Клима М. Очакваме ви в шоурума ни в град Пловдив на бул. „Христо Ботев“ 95 и онлайн на www.klima-m.com!

Ред
Покажи
Мултисплит система Toshiba RAS-2M14G3AVG-E - външно тяло
Мултисплит система Toshiba RAS-2M14G3AVG-E е професионална климатична система, работеща с едно външн..
2 300,00 лв.
Мултисплит система Toshiba RAS-2M18G3AVG-E - външно тяло
Мултисплит система Toshiba RAS-2M18G3AVG-E е професионална климатична система, работеща с едно външн..
2 500,00 лв.
Мултисплит система Toshiba RAS-3M26G3AVG-E - външно тяло
Мултисплит система Toshiba RAS-3M26G3AVG-E е професионална климатична система, работеща с едно външн..
3 550,00 лв.
Мултисплит система Toshiba RAS-4M27G3AVG-E - външно тяло
Мултисплит система Toshiba RAS-4M27G3AVG-E е професионална климатична система, работеща с едно външн..
4 300,00 лв.
Мултисплит система Toshiba RAS-5M34G3AVG-E - външно тяло
Мултисплит система Toshiba RAS-5M34G3AVG-E е професионална климатична система, работеща с едно външн..
5 000,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)