Мултисплит системи GREE

Клима М – мултисплит системи GREE на супер цени и на изплащане

Търсите мултисплит система GREE? Посетете магазина ни за климатици в Пловдив и изберете най-подходящата за вас мултисплит система GREE още сега! При нас ще намерите всички мултисплит системи GREE от серията Free Match – при това на изключително достъпни цени и с възможност за покупка на изплащане.

Мултисплит системите GREE са чудесен избор, когато искате да климатизирате повече от едно помещение във вашия дом, офис или хотел. При тях едно външно тяло може да се комбинира (да се свърже) с до 5 вътрешни тела, като видът, мощността, дизайнът и функциите на всяко вътрешно тяло могат да бъдат различни, така че да съответстват максимално на интериора и нуждите на съответното помещение. Гамата от вътрешни тела при мултисплит системите GREE включва модели от стенен, подов, подово-таванен, касетъчен и канален тип.

Въпреки че при мултисплит системите GREE няколко вътрешни тела са свързани към едно външно тяло, всяко вътрешно тяло може да се управлява напълно самостоятелно – посредством собственото му дистанционно управление. Това означава, че за всяко помещение (за всяко вътрешно тяло) можете да зададете различна температура, различна сила на вентилатора и различна посока на клапите. Можете също така да активирате различни автоматични режими на работа, както и да изключите вътрешното тяло, ако съответното помещение е необитаемо и няма нужда от климатизация.

Защо да закупите вашата мултисплит система GREE от нас? Защото при нас ще получите безплатна консултация със специалист, оглед на място, бърза доставка, професионален монтаж, редовна профилактика, както и гаранционен и извънгаранционен сервиз за вашата мултисплит система.

Не губете повече време! Поръчайте вашата мултисплит система GREE от Клима М. Очакваме ви в шоурума ни в град Пловдив на бул. „Христо Ботев“ 95 и онлайн на www.klima-m.com!

Ред
Покажи
Мултисплит система GREE GWHD(18)NK6LO LCH - външно тяло
Мултисплит система GREE GWHD(18)NK6LO LCH е професионална климатична система, работеща с едно външно..
1 750,00 лв.
Мултисплит система GREE GWHD(24)NK6LO LCH - външно тяло
Мултисплит система GREE GWHD(24)NK6LO LCH е професионална климатична система, работеща с едно външно..
2 420,00 лв.
Мултисплит система GREE GWHD(28)NK6LO LCH - външно тяло
Мултисплит система GREE GWHD(28)NK6LO LCH е професионална климатична система, работеща с едно външно..
2 600,00 лв.
Мултисплит система GREE GWHD(36)NK6LO LCH - външно тяло
Мултисплит система GREE GWHD(36)NK6LO LCH е професионална климатична система, работеща с едно външно..
3 840,00 лв.
Мултисплит система GREE GWHD(42)NK6LO LCH - външно тяло
Мултисплит система GREE GWHD(42)NK6LO LCH е професионална климатична система, работеща с едно външно..
4 000,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)