Пречиствател за въздух Daikin STREAMER URURU MCK70YV

Модел STREAMER URURU MCK70YV
Наличност: в наличност
1 450,00 лв.

Удвоен капацитет на разпрастранение на миризми и прахови частици.

За целта, въздухопречиствателят разполага с двоен Flash стриймър, подсигуряващ силен поток от заредени електрони. Посредством Flash стримера пречиствател за въздух MCK70YV, гарантира неутрализирането на бактериите от филтъра за събиране на прах, като така самият уред се запазва чист.

Предварителният филтър, който в максимална степен улавя праховите частици, подсигурява максимален комфорт до 96 кв.м.

Обезмирисяващият филтър, освен че абсорбира всякакви неприятни миризми в помещенията чрез сензорите за миризми и прах, подсигурява посредством чести проверки високото качество на въздуха постоянно.

Генераторът на активни плазмени йони, който не се нуждае от допълнителна поддръжка, допълнително обогатява въздуха, който потребителите дишат. Благодарение на  плазмено йонния разряд, разграждането на акари и полени е подсигурено в дългосрочен план.

HEPA филтърът, който е и единственият консуматив на този пречиствател на въздух на Daikin,  е един от най-важните и ефективни за грижата на въздуха, който вдишваме.  Освен че улавя финни прахови частици и полени, намалява разпространението на вируси. Като резултат, Daikin гарантира премахването на 99,97% на фините прахови частици 0,3µm. Филтърното влакно, освен че трудно може да се запуши, чрез статично електричество бива заредено и може да събира огромно количество частици.

Ниските нива на шум  в работния процес на пречиствателя за въздухMCK70YV са осъществени чрез специална технология на Daikin посредством засмукване  от 3 страни на въздух. В режим на пречистване на въздух, уредът е подходящ за до 96кв.м.

Овлажняването е подходящо за помещения с размер до 30кв.м., или почти два пъти повече от предходния модел MCK55W. Чрез него, както кожата, така и дихателните пътища биват предпазени от изсушаване.

Въздухопречистватели
Тип: Пречиствател на въздух
Подходящ за помещения до 96 м2
Функция за овлажняване на въздуха:
Нивa на шум (Високо/Ном./Ниско/Безшумно): 42 / 36 / 26 / 22 dB
Размери: 600 x 395 x 287 В x Ш x Д (мм)
Тегло: 11 кг
Захранване (Фаза/Честота/Напрежение): 1~/50/220-240 Hz/V
Гаранция: 36 месеца

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ